English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenVulcaniserende Agent

poly aluminiumchloride

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
  • Product Details

poly aluminiumchloride

Van Goede Kwaliteit poly aluminiumchloride Verkoop

Grote Afbeelding :  poly aluminiumchloride

Verified Supplier

Pingguo

Productdetails:

Plaats van herkomst: Pingguo
Merknaam: Fenghua
Modelnummer: PAC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 ton
Prijs: USD250-500 per ton
Verpakking Details: 1.Solid: 25KG/woven-zak met binnen PE of 20KG/two-laag-PE zak. Vloeistof: plastic trommel of flexita
Levertijd: 30 dagen na ontving de storting
Betalingscondities: L/C, T/T, paypal
Levering vermogen: 50000 ton per jaar
Gedetailleerde productomschrijving

Onze hoofdproducten

1. De chemische producten van de waterbehandeling

Polyaluminium (ijzer) chloride, Polyaluminium (ijzer) sulfaat, Corrosieinhibitors, Kiemdodend middel en algicide-- Verminder de hardheid van het boilerwater, zacht wordend water, verminder het bevuilen en de corrosie.

2.Paper chemische producten: de oppervlakte rangschikkende agent, alkalische rangschikkende agent en hoogst efficiënte gewijzigde AKD-emulsie rangschikkende agent.

3. Gietend materiaal: Gietende staal ijzerverf op basis van alcohol, op basis van water, verloren schuimdeklaag, bruin korundschuurmiddel, bauxietpoeder, isolerende voeder, isolerende exotherme behandelende agent.

4. Kleefstof: kleefstof van het briket de zelfklevende, minerale poeder.

5. Aluminiumadditieven: raffinageagent, deslagging agent.

Polyaluminiumchloride

Poly aluminiumchlorideisnon-giftig, onschadelijk, smaakloos en in water oplosbaar. Zijn verschijning van wit, geel of geel vloeistof of poeder, hars-als vast lichaam. Zijn stevig product is uiterst hygroscopisch in de lucht.

Chemische naam: Polyaluminiumchloride (PAC)

Moleculaire formule: [Al2 (OH) nCl6-n] m1<>

Testmethode: Volgens nationaal standaardgb 15892-2003

Structureel eigenschap en coagulatiemechanisme

Poly aluminiumchlorideformed met een waaier van verschillende mate van polymerisatie de anorganische polymeren, de beste de morfologiedistributie heeft. Zijn hoofdcomponentsare AI4 (OH) 24(H2O) 24(H2O) 127+, is een hoge de kettingsvorm van het lastenpolymeer met Keggin-structuur. Zijn functies van hoge chargeneutrality en het overbruggen hebben gevolgen voor colloïden en de deeltjes in water, breken colloïdenstabiliteit, maken colloïden en deeltjes snel doen pluizen. Door het verdere overbruggen, worden de colloïden en de deeltjes vlokjes en geregeld. Het kan sporen van vergift en zwaar metaalionen met stabiel karakter van de hand doen.

Binnen gebruikte productie van grondstof

*Domestic hoog-qualityaluminiumhydroxide

*Domestic hoog-qualityaluminumsulfate-hoogte (refinedaluminumsulfate)

*High-qualityhydrochloricacid

*High-qualityaluminiumcalcium

Kenmerken en prestatiesofcoagulation

1. PAC is een vriendelijke ofinorganicpolymercoagulant, withhydroxylionbridging functie en polyvalente anionen polymere functioneel, het zich als een soort hoog-polywateragent met hoogte - molecuulgewicht en hoge lasten heeft gevormd.

2.Purified geef meer gekwalificeerd water en kosten lager dan gebruikend ijzerchloride, aluminiumsulfaat en ander anorganisch polymeer.

de 3.Wiste grotere productie, vlokjes wordt gevormd en sneller dan ijzerchloride geregeld, aluminiumsulfaat en traditionalflocculant andere.

4.Strong aanpassingsvermogen aan verschillende watertemperatuur, troebelheid, alkaliteit.

5.Solubility dan beter ijzerchloride en aluminumsulfate.

6.Less aluminium en zoute residu's na waterbehandeling, goed voor ionenuitwisseling en het materiaal van de hoog-zuiverheid-waterverwerking.

Toepassing:

1.Purification van stedelijk water van rivieren, reservoirs, grondwater.

2.Industrial waterleverancier, industriële het doorgeven waterreiniging, goed de behandeling van het reinjectionwater.

3.Urban waterzuiveringsinstallatie.

4.Paper het rangschikken.

5.Cosmetic grondstof.

6.Catalyst.

7.Industrial druk en verven, document, suikerproductie, leer, het brouwen, vleesverwerking, steenkoolwas, metallurgie, was, geneesmiddel en andere afvalwaterreiniging die, zoals fluorinated water, oliehoudend water en water met zwaar metaal maken.

8.Coal terugwinning van industriële steenkoolwas en porseleinaardeterugwinning in keramiek productie.

Het mechanisme van de productcoagulatie:

Dit product is een soort anorganische polymeerflocculant. Hoofdzakelijk door elektroneutralisatie, maken het overbruggen, de adsorptie, de functie van het sedimentenz. mechanisme, tot oedeem subtiele aërosols en colloïdale ionen van firma, die uitvlokking, coagulatie, precipitatie wordt verzameld om het behandelingseffect te zuiveren.

Het wordt wijd gebruikt op drinkwater, industrieel afvalwater en van de rioleringsverwijdering gebieden.

Productvoordelen:

1) Uitvlokkingscapaciteit, hoge adsorptieactiviteit, vlokjevorming en deposito van snel.
2) Zonder alkali en andere additieven, PH breed in werkingsgebied, handigheid; voor troebelheid bij lage temperatuur, lage, is de lage alkaliteit van het ruwe water ook goede uitvlokking
3) Om het bewegen, het mengen, precipitatie, tijd, en tot uitvlokking, sedimentatietanks en kleine andere beduidend te verminderen zich
4) Naast ijzer, mangaan, en kan met laag geleidingsvermogenwater worden verkregen
5) Het materiaal is eenvoudig, gebruik gemakkelijk te werken, minder corrosie en betere arbeidsvoorwaarden, lage verwerkingskosten.

Merk het gebruik op

om beste coagulatie en economische voordelen te bereiken, alvorens dit product te gebruiken moet eerst kwantitatieve het mengen zich coagulatietest hebben om het beste gebruik te bepalen, dan test zijn mogelijkheid tot overleven.

1.In order to krijgen nauwkeurige dosering, zou dit product moeten worden opgelost en worden verdund. Vloeibare agent het uitdelen dichtheid volgens verschillende soorten water. Over het algemeen het uitdelen zal de dichtheid 1-10% zijn.

2.The de specifieke dosering zou volgens de organismen van de wateraard moeten zijn en de vereisten van de kwaliteit van het outputwater, de dosering kunnen naar de volgende lijst (die op waterspiegel wordt gebaseerd) worden doorverwezen.

Rivierwater (p.p.m.)

Industrieel Omloopwater (p.p.m.)

Sanitair Afval (p.p.m.)

Industriële Riolering (p.p.m.)

Droge Waterperiode

Vloedperiode

5-10

20-100

10-50

50-100

50-500

3.This het product is niet vrij om zich met andere agenten van de waterbehandeling te mengen.

4.There zal een licht exotherm fenomeen tijdens ontbinding van stevige producten zijn, heeft het geen effect op ontbinding en gebruik.

Verpakking, vervoer en opslag:

1.Solid: 25KG/woven-zak met binnen PE of 20KG/two-laag-PE zak. Vloeistof: plastic trommel of flexitank.

2.Liquid en de verdunner PAC is kleine correderende stof, zou het in anticorrosieve behandelde tanks moeten worden opgeslagen.

3.The de efficiënte houdbaarheid van vloeistof is 6 maanden, is stevige PAC 12 maanden. Stevige PAC zou in een droge en geventileerde plaats moeten worden gehouden, die van vochtigheid in de lucht wordt geprotesteerd. I (n-het geval die aan vochtigheid worden blootgesteld, het heeft geen effect op het gebruiken.

4.PAC zou niet met gifstof, correderende stof en andere soorten chemische producten moeten worden gehouden.

De naverkoopdiensten:

1.We bied prima plaatstoepassing van de technische dienst en de naverkoopdienst aan, oprecht hulp de gebruikers om het product aan te passen om de beste behandelingsgevolgen te krijgen.

2.We kan beoordeling en haalbaarheidsrapporten voor behandelingsprojecten verstrekken, evenals techniek het opdragen van het project te zuiveren.

3.Can wordt gedaan voor de test ter plaatse van de klantencoagulatie en het behandelingseffect werd ontdekt, en kan het materiaal van de waterbehandeling het zuiveren en rationeel gebruik leiden van de aanpassing van agenten om klanten van kosten te voorzien om analyse te verwerken.

4.Have de speciale behoeften van gebruikers, volgens de gebruikersvereisten.

poly aluminiumchloride

poly aluminiumchloridepoly aluminiumchloride

Contactgegevens
Professional Chemical Supplier Platform

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)