English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenRubberverwerkingssteun

Van de de Delenmijnbouw van de dunne modderpomp Rubber het Materiaaldelen, de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Van de de Delenmijnbouw van de dunne modderpomp Rubber het Materiaaldelen, de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder

Van Goede Kwaliteit Van de de Delenmijnbouw van de dunne modderpomp Rubber het Materiaaldelen, de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder Verkoop

Grote Afbeelding :  Van de de Delenmijnbouw van de dunne modderpomp Rubber het Materiaaldelen, de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder

LuoYang Gear Machinery Equipment.,Ltd

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Exporter

Telephone : 86-379-64955360

1302-5-5 ChangAn Road DianXi Zone LuoYang Henan China

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: GEAR
Certificering: SGS/CITIC Inspection Report
Modelnummer: mijnbouwmaalmachine

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Zeewaardig die triplex op stellpallets of als verzoek van de klant wordt verpakt
Levertijd: 45 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 6000K toon per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: mijnbouwmaalmachine Toepassing: Mijnbouwproject
Maat: 50ton Resolutie: Diameter 500CUB
Dimensies: Als Eisen van Klanten Oppervlaktebehandeling: Geanodiseerde/poederdeklaag /electrophoretic
thermische behandeling: Onthard, Quenchining & het Aanmaken Muurdikte: Min 50mm

Van de de Delenmijnbouw van de dunne modderpomp Rubber het Materiaaldelen, de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder

 

Van de de Delenmijnbouw van de dunne modderpomp wordt Rubber het Materiaaldelen, de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder gevormd om zeer hard materiaal, zoals steen, in klein rotsen, grint, of steenpoeder op te splitsen. De machines van de mijnbouwmaalmachine worden gebruikt om grondstof, zoals ontgonnen erts te verminderen, die uiterst moeilijk zijn op te splitsen. De machines van de mijnbouwmaalmachine passen hoofdzakelijk mechanische kracht en druk op deze grondstoffen toe toelatend hun opsplitsing aan een efficiënt tempo en een tarief van verwerking. De machines van de mijnbouwmaalmachine bestaan uit zwaar mijnbouwmateriaal dat enorme kracht op harde materialen toepast. 

 

Van de de Delenmijnbouw van de dunne modderpomp Rubber het Materiaaldelen, de verrichtingen van de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder

De verrichtingen van de mijnbouwmaalmachine worden vaak gecategoriseerd door de grootte waaraan zij materiaal opsplitsen dat in de machines wordt gevoed. De machines van de mijnbouwmaalmachine hebben fasen van het verpletteren om ervoor te zorgen dat de kracht door een efficiënt die proces verdeeld wordt wordt ontworpen om opsplitsing van machinedelen te verhinderen. De primaire fasen van de mijnbouwmaalmachine splitsen grondstof in ruwe fragmenten op, die hen verminderen tot kleinere stukken voor verdere verwerking. De secundaire machines van de mijnbouwmaalmachine verminderen deze kleinere fragmenten in gewenste consistentie. De Canadese mijnbouwberoeps kunnen de dienstopties verstrekken aan een verscheidenheid van mijnbouwmateriaal, en vaak uitgebreide kennis en ervaring hebben met een verscheidenheid van machines van de mijnbouwmaalmachine. 

Van de de Delenmijnbouw van de dunne modderpomp Rubber het Materiaaldelen, de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder

De machines van de mijnbouwmaalmachine worden geholpen door molenprocessen tot de fijnste consistentie van grondstoffen leiden, maar de maalmachines laten dit toe om te gebeuren. Het verpletteren stelt heel wat slijtage en scheur voor deze machines in werking en zij zullen waarschijnlijk reparatie door hun leven vereisen. De machines van de mijnbouwmaalmachine vereisen een bekwame hand om de diverse componenten van het verpletterende apparaat te herstellen.  De fabrikantensteun in de wijziging en de vervaardiging van delen voor aanpassingsprocedures in het machinesproces in alle stadia wordt vaak gevonden nuttig of zelfs noodzakelijk om voor vele mijnmaalmachine productieinstallaties te zijn.

Het de mijnbouwmachines en materiaal vereisen een bekwame hand voor onderhoud en wijzigingstaken. De machines van de mijnbouwmaalmachine zijn geen uitzondering.  De machines van de mijnbouwmaalmachine vereisen frequenter onderhoud als zwaar mijnbouwmateriaal dat harde en ruwe materialen verwerkt. Het residu en de weerstand zijn twee van de belangrijkste oorzaken voor de behoefte om de machines van de mijnbouwmaalmachine te herstellen of te renoveren.  

 

Specificaties:

Type:

Van de de Delenmijnbouw van de dunne modderpomp Rubber het Materiaaldelen, de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder

Toepassing

Mijnbouwproject, het Toestelschacht van de Balmolen, Aardolie, Chemisch product, Marine, Drug, Gas, Metallurgie, Mechanisch, Voedsel, etc….

Grootte:

Diameter binnen 12M, Gewicht binnen 200MT

Materiaal:

Onze afgietsels die Elektrische Boog of van de Inductieoven zand het Vacuüm Ontgassen (indien nodig) gebruiken worden vervaardigd volgens ASTM, AISI, DIN, JIS, SAE of merkgebonden normen

Kwaliteitscontrole:

UT, MT, rechts, PT, chemische samenstellingstest, mechanische bezitstest, enz.

Thermische behandeling: 

Normaliseer, het Doven, het Aanmaken, Anealled.

Oppervlaktebehandeling:

schilderend, platerend, oppoetsend, zwart oxyde, transparante antiroestolie.

Inspectie:

SGS/CITIC inspectierapport of Klanteninspectie en de Derde Deleninspectie

Norm:

ANSI, ASTM, ASME, API, JIS, DIN, BS, EN, KS, UNI, SABS, GOST.

Certificaat:

1, Grondstoffencertificaat (materiële chemische compositon)

2, het rapport van het Thermische behandelingsblad

3, Afmetingsinspectierapport

4, UT-testrapport

Verpakking: 

Zeewaardig die triplex op stellpallets of als verzoek van de klant wordt verpakt

Leveringsdatum:

Beslist door de hoeveelheid en de afmetingen van producten. Gewoonlijk controleren wij de het van de grote diameterringen levertijd binnen 5 weken nadat wij uw formele orde ontvangen.

Concurrentievoordeel:

De kwaliteitscontrole en het beheer aan het geheel stellen proces, met inbegrip van baaruitsmelting, smeedstuk, thermische behandeling, het machinaal bewerken en strikt definitieve inspectie voorafgaand aan levering op.

Prijs:

De hoge Precisie met het Betrouwbare Verlies van Cost.Do niet ons, zal u goede zaken krijgen.

 

 

Belang van van de de Delenmijnbouw van de Dunne modderpomp Rubber het Materiaaldelen, de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder

De graafwerktuigvervoerders brengen grondstof aan de voeder van de mijnbouwmaalmachine voor primaire verwerking. Het voederapparaat is gewoonlijk een transportband of ander type van oppervlakte dat het materiaal naar de mijnbouwmaalmachine toen naar de schermen voor verdere verwerking op weg is. Terwijl het materiaal beduidend in dit stadium wordt verminderd, zijn er nog meer stadia aan de verwerking van vele ontgonnen materialen. De mijnbouwmaalmachines zijn het inleidende stadium, zo betekent het dat zij onderworpen zijn aan het vereisen van heel wat reparaties. De machines van de mijnbouwmaalmachine kunnen mobiel zijn om op de mijnbouwplaats te zijn en wat maken deel uit van een fabriek.

De machines van de mijnbouwmaalmachine zijn uiterst belangrijk voor het mijnbouwproces. Deze machines maken het mogelijk om materiaal te verminderen om consistentie te zuiveren voor verwerking en het gebruiken van kostbare opgegraven middelen. De maalmachinetechnologie maakt deze dingen mogelijk.

 

Van de de Delenmijnbouw van de dunne modderpomp Rubber het Materiaaldelen, de Pompdelen van de Polyurethaandunne modder

Contactgegevens
Professional Chemical Supplier Platform

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)