English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenRubberverwerkingssteun

Van de de Nachtvisie van lange afstandprestaties van het het Geweerwerkingsgebied Infrarode Monocular

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Van de de Nachtvisie van lange afstandprestaties van het het Geweerwerkingsgebied Infrarode Monocular

Van Goede Kwaliteit Van de de Nachtvisie van lange afstandprestaties van het het Geweerwerkingsgebied Infrarode Monocular Verkoop

Grote Afbeelding :  Van de de Nachtvisie van lange afstandprestaties van het het Geweerwerkingsgebied Infrarode Monocular

KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Verified Supplier

China Shenzhen

Business type: Manufacturer

Telephone : 86-0755-83996046-8006

19F&G,JinFeng Bldg.,ShangBu S Rd.,Futian dist.,ShenZhen,China

Productdetails:

Plaats van herkomst: China Shenzhen
Merknaam: KeepGuard
Certificering: CE,ROHS, FCC
Modelnummer: Evodverstuiver

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20st
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Giftdoos
Levertijd: 5-10 dagen
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 1000pcs per maand
Gedetailleerde productomschrijving

 
Van de de Nachtvisie van lange afstandprestaties van het het Geweerwerkingsgebied Infrarode Monocular
 
 
Zeer belangrijke Eigenschappen
1. Lange afstandprestaties
2. Hoge vergroting
3. Volledig multi-met een laag bedekte optica
4. Superieure resolutie
5. Duurzaam rubberpantser
6. Bulit-in infrarode illuminator
iable en makkelijk te gebruiken 7.
8. jaargarantie, Levenonderhoud
 
Modelverklaring
 
De 1st brief „D“: de afkorting van ons merk Daking
De 2de brief „M“: Éénogig
1st aantal 2/3: generatie 2/3 (IIT-rang)
2de en 3de aantal 03: het 3de punt dat wij hebben vrijgegeven
4de aantal 3: vergroting voor objectieve lens
 
Productomschrijving
 
KN110 en KN100 is populairste mil-specificatie en de veelzijdige monoculars systemen van de nachtvisie op de markt. Zij kunnen gebruikte handbediende, hoofd opgezet of helm opgezet voor hands-free, of zijn in bijlage aan een camera of camcorder voor nachtfotografie en wetshandhaving aan document. Dit systeem laat het lopen, het drijven, toezicht op korte termijn, kaartlezen, voertuigonderhoud, en beherende eerste hulp in zowel maanlicht als sterrelicht toe. Met automatische beveiligingssysteemcontroles, zal monocular automatisch afsluiten als het verlichtingsniveau 40lux voor volgende 10seconds overtreft. En het automatische systeem van de helderheidsaanpassing houdt IIT-altijd de constante van het helderheidsniveau. Zij worden gemakkelijk vervangen met 3x lens voor verbeterde waaierprestaties.
 
De uitrusting omvat
 
De nachtvisie Éénogig, tik-op hoofd zet, Beschermende dragende zak, Instructiehandboek, Lens schoonmakende doek, Dehydrerende Garantiekaart op,
 
Eigenschappen
 
* IP67 weerbestendig: Het apparaat kan zelfs onder 1m afgesloten water voor 1 hour.*-Automatisch werken wanneer omhoog weggeknipt: Het apparaat zal automatisch wanneer het duwen van een knoop aan de kant van onderstel uitzetten en het opheffen van de eenheid omhoog tot bereikt in de hoogste positie. Duw dezelfde knoop aan lagere monocular in de het bekijken positie, dan zal het apparaat voor voortzetting van operation.* Geen machtsconsumptie wanneer in reserve aanzetten: Het betekent geen machtsconsumptie voor het geval dat u vergeet om de batterij voor enkele dagen te verwijderen.
* De ingebedde lente in GLB van de batterij: Het maakt het schroeven van GLB gemakkelijker en beter om de lente en het contact met de batterij te beschermen.
* Het volledig regelbare hoofd zet op: Het hoofd zet kan volgens hoofdgrootte worden aangepast op.
* Optische multi-met een laag bedekt mil-specificatie: De multiantireflection film kan de reflex van lens beperken, die het verlies van licht kan verminderen zodat kan meer licht gaan hoewel de lens een scherp beeld krijgen. * Automatische helderheidscontrole: Wanneer de omringende lichte veranderingen, de helderheid van het ontdekte beeld hetzelfde zullen houden om een stabiel het bekijken effect te verzekeren en ook het zicht van gebruikers te beschermen. * Heldere bronbescherming: Het apparaat zal automatisch in 10 seconden afsluiten om de schade van de buis van de beeldversterker te vermijden wanneer het omringende licht Lage de batterijaanwijzing van 40 Lux.* overschrijdt: Een groenachtig licht in de rand van ooglens zal beginnen te trillen wanneer de batterij laag loopt.
 
Specificaties

Model KN100 KN115
Objectieve Lens diarneter (mm) 44 50
Lenssysteem F1.2, 50mm F1.7, 80mm
Lensvergroting 3X 5X
Gebied van mening 18 12.5
Waaier van nadruk (m) 1.5--∞ 1.0--∞
Gezichtsveld bij afstand 100m/110yds (m) 19/63 16/52
De diameters van de uitgangsleerling (mm) 6
Ooghulp (mm) 15
Ooglensdiopter aanpassing (dptr) +4, - 4
Opsporingsafstand (m) 220/115 220/175
Afmetingen (mm) 183 x 81 x 61 203 x 81 x 61
Gewicht (G) 530 613
De Macht van IRL (mw) <>
IRL Wavelenght (NM) 850
De Efficiënte afstand van IRL (m) 25
Werkende temperatuur (°C) 40/+40 40/+40
Relatieve nederigheid 98% 98%
Milieuclassificatie IP67 IP67
 

 
 
Mechanische gedeeltencode en naam
 
Van de de Nachtvisie van lange afstandprestaties van het het Geweerwerkingsgebied Infrarode Monocular
 
 
 
Voorzorgsmaatregelen

 1. Demonteer niet de eenheid.
 2. Het is beter om apparaat onder +5°C aan +40°C. te gebruiken. Na het eenheidsgebruik in temperaturen onder nul, wacht minstens 3 uren bij kamertemperatuur, om condensatie het accumuleren op de interne lensoppervlakten en het voortvloeiende vertroebelen te vermijden veroorzaakt door extreme temperatuurverschillen.
 3. Houd het apparaat in zachte dragende geventileerde zak, en de droge plaats met temperatuur die geen +15°C. overschrijdt blijft van het verwarmen apparaat weg en vermijdt direct zonlicht en hoge vochtigheid die geen 70% overschrijdt.
 4. NVD zou in nacht moeten worden gebruikt en kan geen doel bij sterk licht zijn. Als u het tijdens dag moet testen, zou de voorlens GLB nooit moeten worden verwijderd. U kunt het doel door het gat in de bescherming GLB waarnemen.
 5. Zal de het lithiumbatterij van de gebruiks goede kwaliteit of de alkalische cel, als slechte kwaliteitsbatterijen de prestaties van NVD uitvoeren en zal gemakkelijk het apparaat beschadigen.
 6. Probeer om de regen en de mist te vermijden, en vermijd dalend, schuddend en botsing.
 7. Gebruik schone zachte doek en bevochtigd in alcohol, indien nodig.
 8. Een nuttig uiteinde moet de batterij verwijderen wanneer de nachtvisie niet in gebruik meer dan 3 dagen batterijlekkage en het beschadigen van het apparaat zal moeten verhinderen.

 
 
NOTA: Het is normaal dat het apparaat niet kan worden aangezet wanneer het omringende licht 40 Lux overschrijdt. Dit apparaat heeft beschermingssysteem, dat de beeldversterker afsnijdt wanneer het omringende lichte niveau de grens van 40 Lux tijdens een 10 secondenperiode overschrijdt.
 
Het nalaten om de bovengenoemde voorzorgsmaatregelen te volgen kan de eenheidsschade veroorzaken en zal de garantie van de fabrikant vernietigen.
 
Het oplossen van problemen
 
Als het apparaat niet aanzet

 1. Installeer de batterij met de correcte polariteit opnieuw.
 2. Vervang batterij.
 3. Maak het batterijcompartiment schoon, zich concentreert op de contactpunten.

De waargenomen beeldtrillingen of de flitsen
 
Dit middel is er teveel licht (b.v. observatie tijdens schemeringvoorwaarden). De draai van de eenheid of plaatst de objectieve lensdekking. De eenheid zal normaal in lichte voorwaarden meer dan geen 0.1Lx (volle maan) functioneren.
 
Het beeld die concentreert zich of niet missen

 1. Concentreer de eenheid door objectieve lens opnieuw aan te passen. Pas diopter aan die door ooglens plaatsen te roteren, indien nodig.
 2. Controleer de netheid van de objectieve oppervlakte en de ooglens en maak indien nodig schoon.
 3. Vervang batterijen.
 4. In extreme lage lichte voorwaarden, activeer ingebouwde illuminator van IRL.

Het beeld verdween of zijn verergerde kwaliteit

 1. Afgesloten automatisch zou voorgekomen kunnen om de eenheid tegen bovenmatig licht te beschermen. Maak de objectieve lensdekking vast en zorg ervoor dat de eenheid begon normaal te functioneren. Zet de eenheid uit en wacht tot de voorwaarden verdonkeren om observatie voort te zetten.
 2. De heldere lichtbronnen (b.v. straatlantaarns) kunnen zicht veroorzaken om te verminderen of te verdwijnen. Draai monocular vanaf de lichtbron, zal het zicht zich in verscheidene notulen herstellen.

U ziet zwarte punten op het scherm
 
Deze punten zijn minder belangrijke kosmetische smetten als gevolg van de de productieprocessen van de beeldversterker en zijn geen teken van een gebrekkige of van geringe kwaliteit eenheid. Deze punten zich mengen niet in de betrouwbaarheid en de prestaties van monocular.
 
Het testen voor al onze apparaten
 
trillingstest, test op hoge temperatuur, de test van de lensresolutie, regentest, waterdichte test, de test van de glasoverbrenging, de test enz. van de schokweerstand.
Garantie
 
Onze garantie is 2 jaar vanaf de datum van aankoop.
 
Meer beelden
 
 

Contactgegevens
Professional Chemical Supplier Platform

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)