English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenAnti - Bijtende Stof

Draagbare CDT Carboxytherapy de Machine Minigrootte van antipuffiness

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Draagbare CDT Carboxytherapy de Machine Minigrootte van antipuffiness

Van Goede Kwaliteit Draagbare CDT Carboxytherapy de Machine Minigrootte van antipuffiness Verkoop

Grote Afbeelding :  Draagbare CDT Carboxytherapy de Machine Minigrootte van antipuffiness

Guangzhou Faireal Medical Laser Co., Ltd

Verified Supplier

China (vasteland) Guangzhou

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Agent, Importer, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86--18011893886

No.3 Nanshi Street, Nancun Village, Longgui Town, Baiyun District, Guangzhou

Productdetails:

Plaats van herkomst: China (vasteland) Guangzhou
Merknaam: Faireal
Certificering: CE
Modelnummer: F-Carboxytherapy

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: FOB 1-800$ per set
Verpakking Details: Aluminiumdoos, vluchtgeval
Levertijd: 3-5 werkdagen na betaling
Betalingscondities: Paypal/de rekening van Western Union /Offshore
Levering vermogen: 500sets
Gedetailleerde productomschrijving

Draagbare CDT Carboxytherapy de Machine Minigrootte van antipuffiness
 
Carboxytherapyinleiding 
 
De vrouwen zijn bezig, meer dan ooit zijn zij in zoeken de meest innovatieve behandeling die hen kan geschikter maken om de oogverjonging te behandelen en het oog rimpelt maar zij zich zelfs zelf zullen behandelen nu slechts in een bureau of thuis met een vertrouwende op Arts die Carboxytherapy roept. Het is een Snellere en Pijnloze niet Chirurgische Methode die die Co2 gebruiken in het Onderhuidse Weefsel wordt ingespoten. Carboxytherapy wordt gebruikt voor het behandelen van zwangerschapsstrepen, cellulite, littekens, rimpels, en wat nog belangrijker is om de onderoog zwarte cirkels te behandelen. Het is geworven als grootste schoonheidsdoorbraak sinds Botox. Het is absoluut een grote manier om met een minimale invasie en met een langdurig resultaat op te heffen. Uw patiënten zullen van het zodat veel houden, na de behandeling zullen zij waarderen hoe Natuurlijk het kijkt. Dit apparaat is vrij populair in de schoonheidssalon, kliniek en het gebruikte huis, niet alleen voor zijn draagbare grootte is maar ook is het zeer geschikt te nemen en gemakkelijk te werken.
Als veilige, minimaal invasieve klinisch bewezen methode om, de huid te verjongen te herstellen en te herstellen en rimpels, laksheid, cellulite en zwangerschapsstrepen te behandelen. De therapie impliceert het inspuiten van uiterst kleine hoeveelheden Kooldioxide (Co2) onder de huid om vettige stortingen op te splitsen en collageenproductie te bevorderen. De behandeling heeft geen onderbreking en één enkele zitting kan tussen vijftien minuten en een uur nemen.
 
Hoe het Carboxytherapy-apparaat werkt 
 
Er is een tank kooldioxidegas die door buizenstelsel aan een stroom-regelgever wordt aangesloten. De stroom-regelgever vertraagt de snelheid van het gas volgens het tarief door de arts wordt geselecteerd die. Het gas komt uit de stroom-regelgever te voorschijn in steriel die buizenstelsel dat een filter heeft bij de uitgang wordt aangesloten om het even welke spooronzuiverheden te verwijderen alvorens het gas een uiterst kleine naald in bijlage aan de overkant van de filter wordt doorgenomen. Het zuivere gas is nu klaar om onder de huid via de uiterst kleine naald worden ingespoten.
 
Carboxytherapyspecificaties

 

Punten per Karton: 1 reeksen/Reeks
Pakketmetingen: 40X20X23 cm
Brutogewicht: 3.00 kg
Pakketgrootte per Eenheid: 35X18X20 cm
Brutogewicht per Eenheid: 3.00 kg-Reeks
 
 

De toepassing van carboxytherapy 
 
1. Oogverjonging
2. Onder oog donkere cirkels   
3. Oogrimpels 
4. Vettige verzakking  
5. Zwangerschapsstrepen   
6. De Verbetering van de huidelasticiteit 
7. Diverse Littekens (Chirurgisch, Atrophisch, Acne - - - enz.)  
8. Gelokaliseerde Vette Vermindering   
 

Carboxytherapyvoordeel 
  • De draagbare grootte, speciale verschijning geeft u anunforgettable indruk 

De Kooldioxidetherapie is volledig draagbaar, gebouwd om een dunne pen voor een gemakkelijk en comfortabel gebaar te zijn. Het minipen scherpe ontwerp maakt u en controle makkelijk te gebruiken. Bovendien, zonder elektronisch. Het gebruiken van de onafhankelijke kleine medische patronen van rangco2. het kan ook zijn wordt gezien als meest robuuste die apparaat zelfs met zeer weinig het onderhouden verrichtingen wordt gezien.

  • Snel en Efficiënt: Het effect is beschikbaar binnen verscheidene notulen na behandeling en geen behoefte speciale verpleegster.

De verrichting is zeer gemakkelijk, en het behandelingseffect is duidelijk. De behandeling heeft geen onderbreking en één enkele zitting kan tussen vijftien minuten en een uur nemen. Na de behandeling zult u mooier, jonger uw huid, en elastically in zien worden onmiddellijk.

  • Gemakkelijke installatie en gemakkelijke verrichting

Dit Apparaat van de kooldioxidetherapie met eenvoudige programmeringswijze, de vaste parameterreeksen, u te hoeven niet om de parameter te plaatsen opnieuw, maakt het tot het volledige flexibiliteit. Bovendien, u kunt de behandeling door zich doen zonder de hulp van de professionele arts, zeer geschikt voor individu, stelde het u op elk ogenblik personaliseerde behoefte tevreden.
 

Carboxytherapy het werk therapie 
 
De donkere onder-oogcirkels, cellulite, en de rimpel worden geloofd aan veroorzaakt, op zijn minst voor een deel, wegens slechte bloed-stroom aan het gebied. Door een kleine hoeveelheid kooldioxidegas in het gebied in te spuiten, „bedriegen“ wij het lichaam in het verhogen van de zuurstofstroom tot het gebied door de rode bloedcellen te dwingen om alle bovenmatig Co2 op te nemendatwijinspotenzodathetterug naar delongenvoorverwijderingvan hetlichaammet devolgendeuitwasemingkan wordengedragen. Carboxytherapyverbeterthuidelasticiteit, omloop, collageenreparatieenbevordert deverminderingvan devetcel.
 
Hoe carboxytherapy werkt voor dark onder oogcirkels? 
 
Carboxytherapy werkt om het capillaire netwerk van de lagere oogleden te verbeteren, evenals de huidcollageenlaag in de lagere ooglidhuid te verhogen. Door een kleine hoeveelheid kooldioxidegas in de getroffen gebieden in te spuiten, wordt de bloedstroom verhoogd en de betere capillaire netwerken worden gevormd voor duurzamer voordeel van de bloedsomloop.
 
Hoe carboxytherapy werkt voor cellulite en vette vermindering?
 
Wanneer ingespoten via een specifieke techniek, is het kooldioxidegas direct giftig aan vette cellen. De vette cellen barsten letterlijk en door het lichaam geëlimineerd.

 

Hoe werkt carboxytherapy voor zwangerschapsstrepen?
 
De zwangerschapsstrepen komen voor wanneer de huid aan het punt wordt uitgerekt waar het huidcollageen verbreekt. Carboxytherapy veroorzaakt de vorming van nieuw collageen en maakt later de huid dik om de verschijning van de zwangerschapsstrepen te verbeteren door de collageenmatrijs te herbouwen.

 
Carboxytherapy Technisch Detail 

  • Een Co2-Tank 

De tank Co2 is het belangrijkste deel van de machine. Één fles Co2 is geschikt voor 200 tot 300 behandelingszittingen. De tank heeft een medische rangcertificatie. De aanvankelijke druk is bedrag 50 bars. Co2-tankbehoefte om met verscheidene voorzorgsmaatregelen worden opgeslagen en worden gebruikt. De ruimtelucht zou moeten worden vernieuwd snel om hoge concentratie van Co2-gas te vermijden. De temperatuur van de ruimte zou gecontroleerd moeten worden (de lucht wordt conditionner vereist)

  • De naalden van buizenfilters ANS 30G

FilterOne is het gas voorbereid en zodra de stroom is, gaat het gas hoewel een plastic buis. Deze buis wordt geëindigd door een 0.22 micronsfilter voor verhindert besmettingen en viruas.

  • Een drukregelaar aan lagere druk neer aan 2~3 bars

Om het even welke machine van de kooldioxidetherapie moet de druk aan niveaus aanpassen het lichaam tolarate kan. Deze niveaus zijn rond 2 tot 3 bars.CDT-machines hebben altijd een drukregelaar die aan de Co2-tank aan één kant, en aan een plastic buis aan de andere kant moet worden aangesloten. Een kraan liet de exploitant de juiste druk van het Co2-gas aanpassen. Om om het even welk risico te vermijden, is de regelgever sterk in bijlage aan de tank. Een gsfilter is geïnstalleerd op het andere eind om patiënten aan virus of bacterias te verhinderen worden blootgesteld.
 

Contactgegevens
Professional Chemical Supplier Platform

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)