English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenVerf Grondstof

Alkali Bestand de Verfpoeder van het Inleidingsnatuursteen van Verbindingsdeklaag met Gebeëindigde Slijpsteen

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Alkali Bestand de Verfpoeder van het Inleidingsnatuursteen van Verbindingsdeklaag met Gebeëindigde Slijpsteen

Van Goede Kwaliteit Alkali Bestand de Verfpoeder van het Inleidingsnatuursteen van Verbindingsdeklaag met Gebeëindigde Slijpsteen Verkoop

Grote Afbeelding :  Alkali Bestand de Verfpoeder van het Inleidingsnatuursteen van Verbindingsdeklaag met Gebeëindigde Slijpsteen

Guangdong Yunyan Special Cement Building Materials Co., Ltd.

Verified Supplier

CHINA

Business type: Manufacturer, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-020-83550760

North Block 114,courtyard No.81 Xianlie zhong No Road, Guangzhou, Guangdong PRC. China.

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: YUNYAN
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Yy-932

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100 vaten
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 20 kg per vaten
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: door T / T
Levering vermogen: 10,000 ton per Maand
Gedetailleerde productomschrijving

Alkali Bestand de Verfpoeder van het Inleidingsnatuursteen van Verbindingsdeklaag met Gebeëindigde Slijpsteen

 

 

Is de alkali bestand inleiding van de natuursteenverf een soort speciale verbindingsdeklaag voor nieuwe en oude muurbasis, heeft het een sterke alkaliweerstand tegen het substraat, beschermt de verf effectief, maakt het de oppervlaktedeklaag de vernietiging van alkalisch cement vermijden en een betere basis vormen voor oppervlaktedeklaag.

Producteigenschappen
1. Hoge meerdere - kwaliteits grondstof: 100% zuivere acryl de invoer originele high-tech producten, super waterdichte weerstand en alkali in te ademen krachtige hars.
2. De kampioen van de weerstand tegen alkali vorm-bewijs: de superieure weerstand tegen alkali vorm-bewijs en de sterke adhesieprestaties, maken de alkalische substanties kunnen niet binnen de muur doordringen, om het vergelen van metope en verffilm te verhinderen uit te vallen.
3. sparen geld, materiaal en proces, hoge stevige inhoud, niet alleen kunnen de hoeveelheid verf bewaren, maar ook het voor verfbouw gemakkelijker maken.
4. Het heeft de sterke capaciteit van de verweringsweerstand, verhindert kleur langzaam verdwijnt, verhindert verf weg barstend, verbetert de duurzaamheid van de deklaag, zijn duurzaamheid en kleur die door een sterke afwerking wordt beschermd.
5. Het kan gebruikte binnenlandse en buitenmuur zijn: dit merkte kenmerken is over het algemeen merk kan niet doen, moet zijn voordeel cliënten van geschikt en de gebruiker voorzien kan geld besparen.
6. Ons bedrijf belooft de productkwaliteit kan tien jaar houden.


Toepassingsgebied
Gebruikt voor zowel binnen als buiten decoratie op de oppervlakte van de verzegelende de muurinleiding van het muurlichaam.

Productparameter
Type: Het wordt vervaardigd door 100% ingevoerde zuivere zure hars.
Glans: gebeëindigde slijpsteen
Methodes: het borstelen, het rollen en het bespuiten
Verfconsumptie: 10-13 vierkante meters/liter laag
Verdunning: verdund met water, is het maximum van watertoevoeging 20% (massaverhouding)
Recoat tijd: 2 h (25 ℃)
droge oppervlakte: ongeveer 30 min

 

Kwaliteitsnorm: overeenkomstig nationale standaardgb/t9755-2001
Veiligheidsprestaties: „Het product van het milieuteken“ overeenkomstig nationale normen.
Binnenhuisarchitectuur materiële veiligheidsnorm CB18528-2001
Voorgesteld gebruik: 1 inleiding en 2 eindigen
Opslag: strak verzegeld gebruik GLB, opgeslagen in (meer dan 0 ℃, 35 ℃ hieronder) een koele, droge plaats.
Schoonmakende hulpmiddelen: met schoon water.

Bouwtechnologie
1. De basisoppervlakte moet schoon, droog, vast zijn en geen stof. Nieuw cement metope om op zijn minst voor een maand, meer dan 7 weken in de winter te handhaven. De het wasstof en bacterie van oude muur met en hoge druk die, die schoonmaken luchten zorgen ervoor dat geen olie en zonder schimmelalgen en andere voorwerpen in bijlage. Het te malen document van het het gebruikszand van de vormmuur, zodat de vorm verwijder, het is noodzakelijk om opnieuw wassend vormwater te borstelen, en dan opnieuw met schoon water, verf opnieuw na droog schoon te maken.
2. De bouwtemperatuur > 5 ℃, vochtigheid < 85=""> 3. Gelieve bouw tegelijkertijd niet met polyesterverf, indien de bouwpolyester na de droge emulsieverf schildert.
4. Alvorens de bouw goed zou moeten bewegen, en de bouw volgens de vereisten.
5. Bescherming: meer dan zeven dagen.


Het deklaagproces
1. Maak de scène schoon, behandel de grond en het meubilair met matwerk, en gebruik de verzegelende band aan afzonderlijk verschillend kleurengebied;
2. Inspecteer de voorwaarde van de bouwmuur en overeenkomstig de vereisten van bouw om te verdunnen water toe te voegen. Er is teveel water zal uitvoeren en de kwaliteit en de glans van de verf, als er ook weinig water is, zullen het het borstelen beïnvloeden;
3. Borstel: gelijk van boven tot onder zou moeten zijn, verticale richting en toen horizontale richting, borstel, tenslotte de tekens van de kamborstel zacht in verticale richting. als de verrichting niet bekwaam is, zal de deklaag borsteltekens, het verzakken, ongelijke deklaagtekorten veroorzaken.
4. Roldeklaag: de borstel in het type van „Z“ eerst, en toen, broodje in verticale richting één keer in draaien, bij laatste beschikbare wolborstel die de tekens van de rolborstel in verticale richting kammen, kiest gelijk juiste rol, de verf van de borstelaanraking.
5. Het schoonmaken: maak alle hulpmiddelen onmiddellijk met schoon water schoon, om borstelrol het verharden te verhinderen.

Deklaagtechnieken: als u dezelfde kleuren verschillende partij van verfborstel op hetzelfde vliegtuig, gebruikt en zij zouden in een grotere container moeten worden gemengd alvorens, te gebruiken om de kleurenuniformiteit van het geheel ervoor te zorgen

 

VOOR OEM:

1. De de Vergunningsbrief wordt van de merkeigenaar vereist om voor de overeenkomstige productie en het exportartikel worden uitgegeven worden verstrekt;

2. Kwaliteit die slechts op de steekproeven wordt gebaseerd die de koper of de tegen-steekproef van YUNYAN verstrekte die door koper wordt bevestigd.

In elk geval, is de gebruiker alleen volledig verantwoordelijk voor om het even welke gevolgen die uit het gebruik van het product voortkomen.

3.OEM MOQ: minstens 1*20 voetencontainer per punt/kleur.

 

VOOR LEVERING:

Minimumordehoeveelheid:

100barrels

Prijs:

onderhandeling

Verpakkingsdetails:

Samengestelde document zak w. Plastic zak binnen

Levertijd:

5-7days

Betalingstermijnen:

Franco fabriek

Leveringscapaciteit:

100, 000barrels/week

 

 

 

Contactgegevens
Professional Chemical Supplier Platform

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)