English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenHet met een laag bedekken van Grondstoffen

Natuurlijk Water - solube Witte Trehalose-de Rang Grondstof van Poederschoonheidsmiddelen

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Natuurlijk Water - solube Witte Trehalose-de Rang Grondstof van Poederschoonheidsmiddelen

Van Goede Kwaliteit Natuurlijk Water - solube Witte Trehalose-de Rang Grondstof van Poederschoonheidsmiddelen Verkoop

Grote Afbeelding :  Natuurlijk Water - solube Witte Trehalose-de Rang Grondstof van Poederschoonheidsmiddelen

Qingdao Allforlong Bio-Tech Co., Ltd. 

Verified Supplier

Qingdao China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Agent, Importer, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-532- 85171967

No.389,7Th,Haibin Road,Jiaonan,Qingdao,China

Productdetails:

Plaats van herkomst: Qingdao China
Merknaam: Allforlong
Certificering: ISO9001, ISO14001
Modelnummer: Voedselrang

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 ton
Prijs: negotiate
Verpakking Details: carton5.0kg, 10.0kg, 20kg of vanaf eisen
Levertijd: 20Days
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 2000tons
Gedetailleerde productomschrijving
Moleculaire Formule: C12H22O11•2H2O Engelse Naam:: D (+) - Trehalose ontwatert
CAS-nummer: 6138-23-4 Verschijning: wit poederkristal

Natuurlijk Water - solube Witte Trehalose-de Rang Grondstof van Poederschoonheidsmiddelen 

 

Snel Detail:

 

◆Trehalose is een soort veilig, betrouwbaar natuurlijk koolhydraat dat wijd in vele eetbare planten en dieren en micro-organismen van de aard bestaat, daar zijn gewoonlijk teveel inhoud trehalose in vele installaties en aminalslichaam, zoals paddestoelen, zeewier, bonen, garnalen, brood, bier en gistvoedsel.

◆Trehalose heeft magische beschermend met organismen, onder koele, hoge osmotische druk op hoge temperatuur, zware en het drogen van enz. andere ruwe milieuvoorwaarden, trehalose kan een unieke beschermende film op de celoppervlakte vormen, en effectief de eiwit moleculaire onveranderlijkheid beschermen om, het levensproces niet buiten werking te stellen en te houden en de biologische kenmerken, zodat trehalose is ook genoemd geworden „leven van suiker“

 

Beschrijving:

 

◆ Milde zoetheid: Trehalose is slechts 45% zo zoet zoals sucrose. Het heeft een schoon smaakprofiel

◆ Processtabiliteit: Trehalose is een non-reducing suiker en zal niet deelnemen aan Wilde eendreacties met aminozuren of proteïnen tijdens de de productieverwerking en opslag zelfs bij opgeheven temperaturen. Aldus, trehalose kan gunstig in voedsel en drank worden gebruikt waar de thermische behandeling of opslag bij op hoge temperatuur wordt vereist.

◆ Perfecte hitte en zure tolerantie: Trehalose is zeer stabiel om en zuur tijdens verwerking en opslag te verwarmen, en zou gekleurd en geen opgesplitst zelfs verwarmd voor 30min bij 100℃, pH3.0 worden.

◆ Lage oplosbaarheid en uitstekende kristallijn: De water-oplosbaarheid van trehalose is zo hoog zoals moutsuiker terwijl de kristalliniteit uitstekend is, zodat is het gemakkelijk om het lage hygroscopische suikergoed, de deklaag, de zachte banketbakkerij enz. te veroorzaken.

 

◆ Lage hygroscopiciteit: Sommige voedsel zelf is niet hygroscopisch, maar hun hygroscopiciteit kan snel stijgen zodra de suikers zoals sucrose en moutsuiker wordt toegevoegd, en toen veranderden het originele aroma van het voedsel en de houdbaarheidsperiode. Trehalose heeft een zeer lage hygriscopicity en blijft stabiele tot 95% relatieve vochtigheid. Aldus, trehalose kan worden gebruikt zoals zoetend in voedselproces.

◆ De hoge Temperatuur van de Glasovergang: De temperatuur van de glasovergang van trehalose is 120℃, die trehalose ideaal als eiwit protectant en ideaal gezien geschikt als drager voor spray-dried aroma's maakt.

 

Toepassingen:

In Schoonheidsmiddelen wordt de Industrie, trehalose widlely gebruikt op deze volgende gebieden: 
◆ Gebaseerd op het bezit van het behouden van cel en biomolecule kunnen de activiteiten, trehalose voordelig als deshydratiemiddel voor schoonheidsmiddelen worden gebruikt. De cosmetische producten met toevoeging van trehalose hebben een vrij hoge stabiliteit en kunnen huid beschermen en het dermavoedingsmiddel maken zelfs in de omstandigheden van diep-koude, het drogen en sterke ultraviolet. 
Verwijzingsvoorbeeld: kosmetische room
◆ 2 g polyoxyethylene glycolmonostearate, 5g glyceryl monostearate, 1g α - glycosyl rutin, 1g vloeibare vaseline en 10g glyceryl tri-2-ethylhexanoate die met 2g poeder wordt gemengd trehalose en die op te lossen door gebruikelijke manier wordt verwarmd. De verkregen oplossing werd toegevoegd in 2g l-Lactisch zuur, 5g 1.3 butyleenglycol en 66g gedistilleerd water. Na het emulgeren en toevoeging van aroma, werd de gebeëindigde kosmetische room verkregen. De kosmetische room, kan willekeurig als hoogte worden gebruikt - kwaliteitszonnescherm, huid-raffinerende agent en huid-wittende agent.
Het super UV Beschermend en Bevochtigen gen-Trehalose
◆Trehalose is een soort natuurlijke suiker bestaand in vele woestijninstallaties, die een laag glasslike matrijzen kunnen vormen voor het geval dat de installatie droog wordt, om de interne structuur van installaties te beschermen alvorens de regen komt. En de installatie zal wonderbaarlijk doen herleven wanneer de regen komt.
 Veel studies en praktijken tonen aan dat trehalose het buitenmembraan van de huidcel effectief beschermen, cel kan activeren en huid het conditioneren maken om de gezond, natuurlijke huid en bouncy te handhaven. In op hoge temperatuur, diep-koude, de droge en sterke ultraviolette stralingsomstandigheden, kan de huidcel vochtigheid en veroorzaakte cutinization en schade aan huid gemakkelijk verliezen. In dergelijke omstandigheden, trehalose een speciaal beschermend membraan in de celoppervlakte zal vormen om de bestaande voeding en de vochtigheid van huid te handhaven en de huid te verhinderen ultraviolette straling of melaminregeling, dus effectief huid het verouderen tegen zich fenomeen verzetten. Het slijm dat van het membraan wordt afgetapt kan huid teder voeden en het helder, glanzend en teder houden.
  ◆ Momenteel, hebben sommige beroemde schoonheidsmiddelenondernemingen in binnen- en buitenland zoals VERSACE-reeksschoonheidsmiddelen en van Sneeuwwitjeschoonheidsmiddelen reeks reeds trehalose als belangrijkste inhoud genomen om productenkwaliteit te verbeteren.
 ◆ De instructie van de producttoepassing en het gidshandboek in detail worden verstrekt zullen wanneer het kopen van onze producten

 

Specificaties:

 

Punt

Specificatie

Formule

2H2O (dihydraat)

Beschrijving

Wit kristal met een zoete vrijwel geurloze smaak,

Analyse

Niet minder dan 98%

Verlies bij het drogen

Minder dan 2.0% (60℃, 5h)

Totale as

Minder dan 0.06%

Lood

Minder dan 1mg/kilo

Arsenicum

Minder dan 1mg/kilo

Coliform

Minder dan 30 MPN/100g

pH

5.0 - 6.7

Totale aërobe tellingen

Minder dan 400 CFU per gram

Salmonella's

Verbied

Pakket

1kg, 2kg, 20kg

 

Concurrentievoordeel:

◆Allforlong voert strikt ISO9001 uit: 2000 en HACCP en overgegaan het onderzoek en het verifiëren van de identificatieorganisatie in 2008. De producerende Afdeling is verantwoordelijk om de productkwaliteit te verhinderen en te controleren. Wij hebben strikt Product Volgend Systeem opgezet en de kwaliteit gestandaardiseerde controle van het materiaal aan afgewerkt product uitgeoefend. Wij ook opstelling de Afdeling van de Kwaliteitstest die voor het ontdekken van de steekproeven van elk proces verantwoordelijk is, zodat het mogelijke kwaliteitsprobleem onmiddellijk te weten kom en dan voorzorgsmaatregelen neem.

Melk Wit Alginate Zouten/Natriumalginate Bindmiddel voor TandindrukMelk Wit Alginate Zouten/Natriumalginate Bindmiddel voor Tandindruk

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Professional Chemical Supplier Platform

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)